Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox RC

Yonex Astrox RC

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
799 kr
Är din vara slutsåld?
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Användarvänligt badmintonracken i Astrox serien från Yonex

Yonex Astrox RC är en exceptionellt lätt (78 gram) badmintonracket, utformad med topptung balans och medium styvt skaft, perfekt för offensivt spel. Trots sin låga vikt genererar Astrox RC imponerande kraft, vilket ger möjlighet för dig att utvinna ordentlig explosiv hastighet i dina slag. Utrustad med det innovativa Rotational Generator System anpassar sig denna badmintonracket, likt alla sina syskon i Astrox-familjen sigsmidigt till varje slag, i alla typer av lägen. Detta system möjliggör snabbare och kraftfullare smashar med brantare vinklar. Det medium styva skaftet erbjuder en balans av kontroll och kraft, vilket säkerställer precisa och kraftfulla slag. Astrox-racketar är kända för sin attackorienterade design, som underlättar branta smashar för att dominera banan. Yonex Astrox RC är ett idealiskt val för nybörjare och motionärer som vill öka sin kraft samtidigt som de behåller ett kontrollerat offensivt spel.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Vikt:
78 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Astrox RC
Tillfälligt slut
R23AXRCGE
Butikslager Solna
Yonex Astrox RC
Tillfälligt slut
R23AXRCGE

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.