Hem Tennis Väskor Yonex Active Backpack Black 2024

Yonex Active Backpack Black

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
999 kr
Är din vara slutsåld?
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stilren ryggsäck från Yonex

Yonex Active Backpack är en praktisk sportväska som är perfekt för alla dina sportaktiviteter, oavsett om det är tennis, badminton eller någon annan racketbaserad sport. Med sin snygga design och funktionella egenskaper är denna väska ett bra val för alla sportentusiaster. Ryggsäcken ingår i Active serien från Yonex som lämpar sig för den aktiva spelaren som behöver en hållbar väska med starka hållbara dragkedjor och förstärkt material. Yonex Active Backpack är utrustad med flera praktiska funktioner som gör den till den perfekta följeslagaren för dina sportaktiviteter. Väskan har en hållare för vattenflaska, vilket gör det enkelt att hålla sig hydrerad under intensiva träningspass. Dessutom har väskan ett separat skofack, vilket gör det enkelt att förvara och transportera dina sportskor utan att smutsa ner resten av dina tillhörigheter. Väskan rymmer två tennisracket. Väskans snygga design gör den till en stilfull accessoar både på och utanför sportplanen. Den är tillverkad av hållbara material som tål tuffa sportaktiviteter och håller dina tillhörigheter säkra. Yonex Active Backpack är inte bara en sportväska, det är en investering i din sportupplevelse.
Mått:
31x19x47 cm
Volym:
24 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Yonex Active Backpack Black
Tillfälligt slut
BAG24BA82412BK
Butikslager Solna
Yonex Active Backpack Black
I lager
BAG24BA82412BK

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.