Hem Tennis Väskor Wilson Roland Garros Session De Soirée Super Tour 15PK Black 2024

Wilson Roland Garros Session De Soirée Super Tour 15PK Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 649 kr
Är din vara slutsåld?
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

För den passionerade tennisspelaren eller tränaren

Upplev den elektriska atmosfären från kvällssessionerna på Franska Öppna med Session de Soirée 15-Pack. Denna helt svarta väska visar upp spänningen och energin från att spela "under ljusen" med sin uppmärksamhet på detaljer och skarpa design. Session de Soirée 15-Pack är den ultimata tennisväskan för entusiastiska tennisspelare och tränare likväl. Med utrymme för upp till 15 tennisracket, utrustning, kläder och andra väsentligheter, är denna väska designad för att möta dina behov på och utanför banan. Med tre primära fack, varav två är fodrade med termoguard-material, garanterar denna väska att dina tillhörigheter är säkra och skyddade mot extremt temperaturväxlingar. Ett ventilerat fack för skor och extra fickor på sidorna ger ytterligare förvaringsmöjligheter, så du kan organisera dig optimalt. Session de Soirée 15-Pack är utrustad med hållbara bärhandtag och justerbara axelremmar för enkel transport när du reser till och från turneringar. Oavsett om du är på väg till banan eller till flygplatsen, gör denna väska det smidigt att ta med dig allt du behöver för att spela på topp. Mått: 29 x 16 x 13 tum / 73,5 x 40,5 x 33 cm Material: 80% Polyuretan / 20% Polyester Racketkapacitet: upp till 15 tennisracket 3 huvudfack, 2 med Thermoguard-foder 2 stora ytterfickor på sidorna 1 dragkedjeförsedd skoficka Inspirerad av Roland Garros nattsessioner. Väskan förkroppsligar verkligen andan och energin i denna prestigefyllda tennisturnering
Mått:
73.5x40.5x33 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Wilson Roland Garros Session De Soirée Super Tour 15PK Black
Tillfälligt slut
WR8030701001
Butikslager Solna
Wilson Roland Garros Session De Soirée Super Tour 15PK Black
Tillfälligt slut
WR8030701001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.