Hem Badminton Väskor Victor BR9213 Black/Blue 2024

Victor BR9213 Black/Blue

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 595 kr
Är din vara slutsåld?
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Praktiskt rackeväska för din badmintonutrustning från Victor

Denna badmintonväska är en perfekt lösning för spelare som söker både funktionalitet och enkelhet. Med två rymliga fack, inklusive ett specialdesignat racketfack och ett praktiskt skofack, kan du enkelt organisera och transportera din utrustning. Det separata skofacket säkerställer att dina skor hålls åtskilda från dina kläder och andra tillhörigheter, vilket hjälper till att hålla din utrustning ren och i ordning. Racketfacket är utformat för att skydda dina racketar och garanterar att de förvaras under optimala förhållanden för maximal hållbarhet. Förutom plats för badmintonracket och skor, erbjuder väskan även utrymme för kläder, bollar och andra tillbehör, så att du kan ha allt du behöver organiserat på ett effektivt sätt. Den justerbara axelremmen är utformad för att ge hög komfort och minska trycket på dina axlar under transport, vilket gör den bekväm att bära även under längre perioder.
Mått:
76x28x30 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Victor BR9213 Black/Blue
Tillfälligt slut
BR9213-CF
Butikslager Solna
Victor BR9213 Black/Blue
Tillfälligt slut
BR9213-CF

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.