Hem Padel Racket Nox ML10 Quantum 3K Miguel Lamperti 2025

Nox ML10 Quantum 3K Miguel Lamperti 2025

Förhandsbokning, leveransstart: 2024-10-24 Fri frakt Säker betalning
3 795 kr
Fodral
Glöm inte bollar!
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Applicera för mer spinn
Beskrivning

Legenden Miguel Lampertis nya padelracket för 2025, ML10 Quantum 3K

ML10 Quantum 3K av Miguel Lamperti behåller kärnan av det ikoniska NOX HR3-gummit, dock nu uppdaterad med en snygg röd färgsättning som lyser genom varje hål i padelracket. Dessutom införlivas den nya Photochromic Paint-teknologin, som består av en reaktiv färg i rackets mitt som är synkroniserad med gummits färg och skapar en harmonisk och iögonfallande estetik. Självklart har den populära EOS Flap-teknologin från förra året bibehållits för att optimera racketens hantering och effektivt omfördela vikten, vilket skapar ett snabbt och offensivt padelracket på banan. Det nya ML10 Quantum 3K behåller den ikoniska kombinationen av material från sina föregångare: 3K kolfiber och Nox klassiska HR3-gummi, Miguel Lampertis favorit, med tillägget av en snygg färgförändring. Ett "plug and play"-racket som är lätt att anpassa sig till, med en medelhård känsla som är karakteristisk för NOX-racketar. Det inkorporerar Exclusive spin-teknologin, med dubbla ytskikt: 3D-hexagonal i mitten och sandstruktur på resten. Denna kombination förbättrar kontrollen och ger mer spinn på bollen. Teknologier 3K Carbon 3K-vävd kolfiber, sammanvävda av fina kolfibertrådar till små rutsegment, ger en normal styvhet och komfortabel spelupplevelse. HR3 Color Eva Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA'' vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. Color varianten är aningen mjukare än Black modellen vilket ger en behagligare och mer skonsam spelupplevelse. Smartstrap Återförnya känslan i ditt racket genom att byta remmen som i många fall kan slitas ut. Med teknologin har du möjlighet att förhöja hygienen och uppdatera ditt padelracket efter dina visuella preferenser. Photochronic Paint Reaktiv färg i padelrackets mitt som är synkroniserad med gummits färg, vilket ger en harmonisk och slående estetik. Eos Flap Förbättrar aerodynamiken med hjälp av sidoperforeringar designade för att öka racketens manövrerbarhet och fördela vikten, vilket ger dig ett snabbt och offensivt padelracket i handen. Pulse System Reducerar vibrationer som överförs till spelarens hand med införandet av laterala gummiband i greppet som går från rackethalsens bas till knoppen av handtaget. Carbon Frame Genom att använda kolfiber i ramarna ger vi mer styvhet och hållbarhet till ramen och racketen i allmänhet. DCS - Dynamic Composit Structure Genom att applicera mer material från ramen, upp till fyra centimeter längre in i träffytan minimeras skillnaden i hårdhet mellan ramen och träffytan. På detta sätt, när bollen träffar utanför sweetspot, minimeras risken för att träffytan spricker och att ditt padelracket går sönder. Nox Custom Grip Hela Luxury-serien innehåller den patenterade NOX Custom Grip®-teknologin, certifierad av Testea Padel för att öka greppet och minska vibrationer.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper, Struktur
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox ML10 Quantum 3K Miguel Lamperti 2025
Förhandsbokning
PML10LUXQ25
Butikslager Solna
Nox ML10 Quantum 3K Miguel Lamperti 2025
Förhandsbokning
PML10LUXQ25

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.