Hem Padel Racket Nox AT10 Pro Cup Comfort By Agustín Tapia 2025

Nox AT10 Pro Cup Comfort By Agustín Tapia 2025

Förhandsbokning, leveransstart: 2024-10-24 Fri frakt Säker betalning
1 995 kr
Fodral
Glöm inte bollar!
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Applicera för mer spinn
Beskrivning

Nya Pro Cup Comfort från Nox för säsongen 2025

Den nya AT10 Pro Cup Comfort för säsongen 2025: kombinerar den ikoniska formen från AT10-racketen med material av senaste generationen och innovativa teknologier som Photochromic Paint, som består av en reaktiv färg i rackets mitt, synkroniserad med den svarta färgen på ytan, vilket ger en harmonisk och iögonfallande estetik. AT10 Pro Cup Comfort är designat och utformat för spelaren som prioriterar kontroll över kraft i sitt spel. Det kombinerar glasfiber med en metallisk finish och en EV50-kärna som ger en solid känsla och medelhårdhet. Inkluderar den nya oktagonala kåpan, utformad för att förbättra greppet oavsett vilken typ av grepp du använder. Pro Cup serien saknar några av toppteknologierna från Nox Genius Luxury varianter men fungerar fortsatt utmärkt för match och turneringsspel för nybörjare och motionärer. Skillnaden utöver designen mellan Pro Cup Hard och Pro Cup Comfort finner vi i kärnan, i Pro Cup Hard består kärnan av en EV50 kärna som fokuserar mer på kraft och fart, och i Pro Cup Comfort består kärnan av en HR3 kärna, som är inriktad mer på kontroll och komfort i spelet. Teknologier Fiber Glass Silver Glasfiberväv med metalliserad finish för att ge detta material en styvhetsgrad som ligger mellan kolfiber och glasfiber. HR3 Core Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA'' vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. Smartstrap Återförnya känslan i ditt racket genom att byta remmen som i många fall kan slitas ut. Med teknologin har du möjlighet att förhöja hygienen och uppdatera ditt padelracket efter dina visuella preferenser. Texture 3D Ruggad yta applicerad på racketens yttersta skikt för att öka effekten på slagen utan att kompromissa med hållbarheten hos det ruggade lagret. AVS – Anti Vibration System Gummibitar inbäddade i racketens ram för att absorbera eventuella vibrationer som uppstår specifikt när bollen inte träffas i mitten av racketen. Carbon Frame Genom att använda kolfiber i ramarna ger vi mer styvhet och hållbarhet till ramen och racketen i allmänhet. Photochronic Paint Reaktiv färg i padelrackets mitt som är synkroniserad med gummits färg, vilket ger en harmonisk och slående estetik. Nox Custom Grip Hela Luxury-serien innehåller den patenterade NOX Custom Grip®-teknologin, certifierad av Testea Padel för att öka greppet och minska vibrationer. Photochronic Paint Reaktiv färg i padelrackets mitt som är synkroniserad med gummits färg, vilket ger en harmonisk och slående estetik.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox AT10 Pro Cup Comfort By Agustín Tapia 2025
Förhandsbokning
PAT10PCC25
Butikslager Solna
Nox AT10 Pro Cup Comfort By Agustín Tapia 2025
Förhandsbokning
PAT10PCC25

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.