Hem Tennis Väskor Head Pro X Legend Backpack 28L 2024

Head Pro X Legend Backpack 28L 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
999 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Upplev Elegans och Funktionalitet med Head Pro X Legend Backpack 28L

Gå ut med stil och bekvämlighet med Pro X Legend Backpack 28L från Head. Denna ryggsäck är mer än bara en accessoar - den är en symbol för din livsstil, oavsett om du är på väg till tennisbanan eller utforskar stadens gator. Varför välja Pro X Legend Backpack 28L? Perfekt fusion av stil och funktionalitet med fräsch, uppdaterad premiumdesign Rymligt huvudfack för alla dina nödvändigheter till träningspasset i tennishallen, padelhallen eller på gymmet Ryggsäcken har ett vadderat racketfack med plats för upp till två tennisracketar Genomtänkt designad framficka med dragkedja för snabb och enkel åtkomst till dina accessoarer som du önskar ha mer lättillgängliga Två sidofickor med dragkedja för extra förvaringsmöjligheter Integrerat skofack håller dina skor separata och organiserade Väskan är utvecklad med miljön i åtanke och produktionen har miljömedvetna Initiativ på prio-listan Hängetikett tillverkad av återvunnet papper och hampasnöre Presenterad i en ny återvunnen plastpåse för att minska plastavfall Med Head Pro X Legend Backpack 28L tar du inte bara med dig dina ägodelar, du tar också med dig en positiv inverkan på miljön. Välj elegans, välj funktionalitet, välj Head Pro X Legend Backpack 28L.
Mått:
34x50x24 cm
Volym:
28 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Head Pro X Legend Backpack 28L 2024
Tillfälligt slut
262564
Butikslager Solna
Head Pro X Legend Backpack 28L 2024
Tillfälligt slut
262564

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.