Hem Pickleball Pickleballracket Head Extreme Pro Blue/Lt Blue 2023

Head Extreme Pro Blue/Lt Blue 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
895 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Head Extreme Pro tillhör Extreme serien som utvecklats med en unik diamantform. Formen erbjuder spelaren mycket kontroll i sitt spel.

Förutom den speciella diamantformen har Extreme Pro har även ett comfort grip som bidrar till mindre vibrationer och mer komfort i varje slag. Extreme Pro erbjuder ett mellanviktsalternativ för spelaren som söker en jämn och fin balans tillsammans med god kontroll och kraft i varje slag. Teknologier: CHS - Composite Hitting Surface Den konstruerade ytan skapar också ökad komfort vid bollträff. Composite Hitting surface gynnar nätspelaren eftersom bollträffen blir mer förlåtande än vid en grafit yta. Detta erbjuder maximerad kraft med en mjukare känsla på alla spelnivåer. OTC - Optimized Tubular Core HEAD´s ingenjörer har optimerat den rörformiga konstruktionen av polypropylen honeycomb kärna för att skapa perfekt spelbarhet. Polypropylen är en slitstark termoplast, materialet bidrar till en härlig kontrollerad känsla samt ett trivsamt ljud vid bollträff. Extreme Spin HEADs Extreme Spin-textur innebär att träffytan är aningen ruggad. Resultatet innebär bättre bett på bollen för ökad spinn och kontroll. Comfort Grip System Speciellt formulerat PU-material har lagts in i det nya Ergo Grip. PU är ett konstläder som skapar en mjukare känsla och dämpar vibrationer för ultimat komfort och spelbarhet.
Material:
PP + GF
Tjocklek:
11 mm
Vikt:
220 g
Längd:
40,8 cm
Bredd:
19,8 cm
Webblager
Head Extreme Pro Blue/Lt Blue 2023
Tillfälligt slut
226561
Butikslager Solna
Head Extreme Pro Blue/Lt Blue 2023
Tillfälligt slut
226561

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.